hello world!
Meny

Sommertilbud

Nyt en deilig sommerferie i Trondheim. Vårt sommertilbud gir deg opp til 20% rabatt på ditt opphold.

Vi har leiligheter for alle behov. Reiser du alene får du en meget rimelig overnatting i våre ettromsleiligheter. Er dere to? Da bør dere vurdere å booke en leilighet med soverom, stue, kjøkken og bad/wc.

Er dere en familie, flere venner, arbeidskollegaer som reiser sammen?. Da kan dere booke leiligheter med 2, 3 eller 4 soverom + stue, kjøkken, bad og wc. Når dere bor sammen, så vil det bli mye billigere, enn å booke flere hotellrom.

Hotellet ligger i et barnevennlig strøk med en liten kunstgress fotballbane, basketballbane og lekeplass for de minste. Det er restauranter, butikker og parker i nabolaget.

Credo Restaurant har Michelin stjerne, de har fått en «Bærekraft» - pris og fått «Welcome and Service» - pris i Michelin-guiden og søsterbedriften Jossa Mat & Drikke har fått utmerkelsen «bib gourmand» - pris. Dette er en pris til restauranter som TILBYR GOD MAT TIL EN RIMELIG PRIS i Michelin-guiden. Disse ligger ca. 250 meter i fra hotellet.

Bo 3 netter og få 15% rabatt eller bo 5 netter å få hele 20% rabatt på oppholdet, som er booket gjennom vår hjemmeside.

Tilbudet gjelder frem til 15. August.

Bildene er i fra en av våre hotelleiligheter og det er ditt valg om du ønsker større plass, mer komfort og helt andre bruksmuligheter enn et vanlig hotellrom.

Trondheim Leilighetshotell AS

Tlf: (+47) 73 500 700
Epost: post@tlh.no

Gardermoens gate 1 A
7066 Trondheim
Org. nr. 997 136 551

Åpningstider

24/7 alle dager i året

Inn og utsjekk

Utsjekk: Senest kl. 12:00
Innsjekk: Fra kl. 16:00

Etter avtale med resepsjon kan senere utsjekking skje og tidligere innsjekking skje.

© 2022 Trondheim Leilighetshotell
chevron-downmenu-circlecross-circle