hello world!
Meny

Personvernerklæring

Generelt
Trondheim Leilighetshotell AS er ansvarlig for å behandle alle personopplysninger som innhentes gjennom; hotell-bookingsystem og andre mulige tjenester enten via vår hjemmeside eller direkte per telefon eller e-post eller andre henvendelser. Vi ivaretar ditt personvern og overholder gjeldende lovgivning for å beskytte deg som privatperson.

Hvorfor
Trondheim Leilighetshotell AS innhenter personopplysninger i hensikten å administrere, levere og utvikle våre tjenester. Vi strever etter å håndtere dine reservasjoner på best mulig måte, slik at din opplevelse av ditt opphold eller andre av våre tjenester blir så god som mulig. Vi ønsker også å tilpasse vår kommunikasjon etter ditt behov.

Hvilke typer personopplysninger behandles

De personopplysninger vi innhenter skal være relevante for formålet for den tjeneste det gjelder, som f.eks navn, fødselsdato, bostedsadresse, e-postadresse, telefonnummer, adresse, IP-adresse og annen informasjon som forenkler bruken av våre digitale tjenester.

Hva opplysningene brukes til

Vi vil bruke dine personopplysninger for å;

  • Behandle dine reservasjoner og bestillinger
  • Kontakte deg via telefon eller epost med varsler, spørsmål, viktig informasjon og tilrettelegging før, under og etter ditt opphold.
  • Analysere og forbedre kvaliteten av våre tjenester.
  • Bruke statistikk til å tilpasse og forbedre vår digitale tilstedeværelse
  • Gi deg som gjest fordeler samt markedsføre, direkte eller indirekte, basert på brukeradferd.

Hvor lenge oppbevares opplysninger om deg

Alle gjester kan til enhver tid reservere seg fra at vi behandler dine opplysninger til markedsføring og andre tilbud. Vi lagrer, håndterer og sletter personopplysninger i henhold til lov. Det betyr blant annet at vi plikter å bevare kassehistorikk i minimum 5 år. Vi er også forpliktet å levere opplysninger til politi eller andre offentlige myndigheter ved behov.

Dine opplysninger lagres på server i Norge. Du har rett til innsyn, korrigering eller begrensning av behandlinger som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen samt rett til dataportabilitet. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Se kontaktinfo nedenfor.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Sikkerhet og databehandlere
All personopplysning vi innhenter blir til enhver tid beskyttet i våre systemer. Vi deler ikke dine opplysninger med noen tredjepart, utenom:

Nordic Hosting AS er leverandør for utvikling av nettsiden og er en av nettsidens databehandlere. Nevnte leverandør kan kun benytte seg av tilgjengelig data for bruk til Trondheim Leilighetshotell AS, og vil aldri dele disse med andre parter.

Protel hotel software er valgt reservasjonssystem for hotellrom og databehandler for bestillinger online og direkte til hotellet. Gjestehistorikk og persondata blir lagret opp til 3 år for å sikre en god oppfølgning ved ditt neste opphold.

 

 

Informasjonskapsler(cookies)

All trafikk blir logget anonymt på vår nettside. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettsidene for å øke brukervennligheten for alle våre gjester. Dette er standard for de aller fleste nettsidene i dag. For å gjøre dette mulig, vil det legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Disse informasjonskapslene kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonene til din nettleser. Trondheim Leilighetshotell AS benytter seg av følgende informasjonskapsler på nettsidene:

Google Analytics (_ga, _gat og _gid)
Vi benytter Google Analytics for å samle inn avidentifiserte opplysninger om gjester på nettsiden. Formålet med statistikken er å forbedre og videreutvikle nettsiden. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte gjest. Gjestens IP-adresse anonymiseres og behandles på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og behandles ikke individuelt.

Spørsmål eller anmodning om innsyn i opplysninger som er lagret om deg kan rettes til post@tlh.no eller til Trondheim Leilighetshotell AS, Gardemoens gate 1, 7066 Trondheim.

 

Trondheim Leilighetshotell AS

Tlf: (+47) 73 500 700
Epost: post@tlh.no

Gardermoens gate 1 A
7066 Trondheim
Org. nr. 997 136 551

Åpningstider

24/7 alle dager i året

Inn og utsjekk

Utsjekk: Senest kl. 12:00
Innsjekk: Fra kl. 16:00

Etter avtale med resepsjon kan senere utsjekking skje og tidligere innsjekking skje.

© 2022 Trondheim Leilighetshotell
chevron-downmenu-circlecross-circle